Ναινικηκάσε “Σολομώντα”: Μέγα σκάνδαλο Δούρου – Παχατουρίδη - Δίνουν 7.600.000 ευρώ στην Μητρόπολη Περιστερίου για ολοκλήρωση ημιτελούς αυθαίρετου ναού

Άλαλη η αδιάβαστη αντιπολίτευση του Δήμου για το νέο αυτό “μέγα Σκάνδαλο' της Διοίκησης Παχατουρίδη

Ναινικηκάσε “Σολομώντα” ετοιμάζεται να ανακράξει ο Μητροπολίτης Περιστερίου, έχοντας εκ δεξιών του, τον Δήμαρχο της Πόλης και Ανδρέα Παχατουρίδη και εξ' ευωνύμων την δραστήρια και αμόλυντη από τη “διαπλοκή” Περιφερειάρχη Αττικής κ. Ρένα Δούρου.

Κι αυτό γιατί οι δύο τελευταίοι αποφάσισαν, με τις ευλογίες του θεού (προσοχή όχι του κανονικού αλλά αυτού του δημοσίου χρήματος) να διαθέσουν ένα τεράστιο ποσό, από τους πόρους που η Περιφερειάρχης Αττικής διαχειρίζεται και που δικαιωματικά ανήκει στην Πόλη του Περιστερίου για την ανέγερση του πλέον μεγαλοπρεπούς Ναού της Αττικής.

Εκτιμάται ότι ο κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, θεωρεί μετά την ουσιαστική αναμόρφωση της πόλης, με τα λαμπερά έργα του το μόνο που της έλειπε πλέον για να λάμψει στο πανελλήνιο ήταν ένας Ναός αντάξιος όχι μόνο του ιδίου αλλά και του Μητροπολίτη Περιστερίου. Από κοντά και η κ. Ρένα Δούρου που φαίνεται ότι έκρινε ότι μόνο ο “Θεός” μπορεί πλέον να την σώσει πολιτικά και γι' αυτό αποφάσισε να συνεργασθεί μαζί του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.