“Ατρόμητος”: Σε κίνδυνο η λαοφιλής ομάδα του Περιστερίου;


Σε περιπέτειες φαίνεται ότι μπαίνει η λαοφιλής ομάδα του Περιστερίου, αν αληθεύουν οι πληροφορίες. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα γνωστά, πρόκειται το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα να ξεκινήσουν έρευνες από τις αρμόδιες αρχές για τις παροχές σε είδος στην ΠΑΕ Ατρόμητος, από το Δήμο Περιστερίου και ειδικότερα για τα ακίνητα που της έχουν παραχωρηθεί δωρεάν, από την διοίκηση Παχατουρίδη και του νομικού προσώπου ΟΠΑΑΔΠ.

Η έρευνα έρχεται σε συνέχεια της γνωστής υπόθεσης “μη σύννομης διαχείρισης προϊόντων πετρελαίου” για την οποία είχε προφυλακισθεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γιώργος Σπανός και πέραν της δωρεάν παραχώρησης ακινήτων του Δήμου Περιστερίου, που δεν περιλαμβάνονται στην αρχική σύμβαση παραχώρησης του Δημοτικού Σταδίου της πόλης, αναμένεται, σύμφωνα με δικαστικούς κύκλους που έχουν γνώση της υπόθεσης να εστιάσει και στις σχέσεις δημοτικών αρχόντων, μετόχων της ΠΑΕ που συμμετέχουν στο διοικητικό της συμβούλιο, με τις αποφάσεις του νομικού προσώπου ΟΠΑΑΔΠ, με τις οποίες παραχωρήθηκαν οι χρησιμοποιούμενες εγκαταστάσεις στο Ολυμπιακό Κέντρο “Μαζαράκη” και το γήπεδο “Γαλαξία” χωρίς κανένα αντίτιμο και μάλιστα προφορικά.

Προς το παρόν δεν μπορεί να εκτιμηθεί η σοβαρότητα της κατάστασης και είναι άγνωστος ο λόγος που οι αρμόδιες αρχές στρέφονται προς αυτή την κατεύθυνση, αν και θεωρείται ότι αν υπάρξουν ευρήματα που δεν συνάδουν με την ορθή διοικητική πρακτική και την προστασία της περιουσίας του δήμου, η ΠΑΕ Ατρόμητος θα μπει σε νέο κύκλο περιπετειών με άγνωστο τελικό αποτέλεσμα για την λαοφιλή ομάδα...

για τη μεταφορά “Κυναίγειρος”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.