Περιστέρι: Νέο Κολυμβητήριο Λόφου Αξιωματικών – Γιατί δεν πρόκειται να ανοίξει σύντομα. Αλήθειες και Ψέματα


Ανδρέας Παχατουρίδης στο Δ.Σ.: «Για να λειτουργήσει το νέο Κολυμβητήριο του Δήμου, απαιτείτε σύμφωνα με τη νομοθεσία, αυτό να επανδρωθεί με 4 ναυαγοσώστες, που δεν μπορούμε λόγω απαγόρευσης προσλήψεων να προσλάβουμε». Είναι έτσι η καλύπτει την αδυναμία του δήμου να το ολοκληρώσει; Αλήθειες και ψέματα για αυτό το θέμα… Διαβάστε…
.....................................................
Στις 17 Σεπτεμβρίου, δηλαδή την περασμένη Πέμπτη, πραγματοποιήθηκε η 19η συνεδρίαση, για το 2015, του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης του Περιστερίου. 
Κατά την διάρκεια της περιόδου των ερωτήσεων της αντιπολίτευσης, ο σύμβουλος της παράταξης «Περιστέρι για Όλους» Θανάσης Δημητρίου, ρώτησε τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Παναγιώτη Λύκο «για ποιους λόγους δεν έχει μέχρι σήμερα λειτουργήσει το Νέο Κολυμβητήριο της Πόλης στον Λόφο Αξιωματικών», παρότι σύμφωνα με τις δημόσιες τοποθετήσεις της διοίκησης του Δήμου και προσωπικά του Δημάρχου κ. Παχατουρίδη, αυτό έχει ολοκληρωθεί κατασκευαστικά από την άνοιξη που πέρασε.
Παρεμβαίνοντας ο παραβρισκόμενος κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, απάντησε ο ίδιος στην συγκεκριμένη ερώτηση, παρότι ο κ. Λύκος είχε ήδη λάβει το λόγω προκειμένου να δώσει την δική του απάντηση.
Είπε ο κ. Παχατουρίδης για το θέμα:
«Για να λειτουργήσει το νέο Κολυμβητήριο του Δήμου, απαιτείτε σύμφωνα με τους κανονισμούς και τη νομοθεσία, αυτό να επανδρωθεί με 4 ναυαγοσώστες. Επειδή υπάρχει απαγόρευση προσλήψεων στους Δήμους, επισκέφθηκα προσωπικά τον αρμόδιο (πριν τις εκλογές) υπουργό Εσωτερικών κ. Βούτση και ζητήσαμε σαν Δήμος την κατ’ εξαίρεση πρόσληψη αυτών των 4 ναυαγοσωστών, δεδομένου ότι ο δήμος έχει τα κονδύλια για την μισθοδοσία τους. Παρόλα αυτά δεν μας δόθηκε άδεια και γι’ αυτό το νέο Κολυμβητήριο δεν μπορεί να λειτουργήσει για το κοινό».
Είναι πράγματι έτσι τα πράγματα ή διοίκηση του Δήμου Περιστερίου και προσωπικά ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Παχατουρίδης υπεκφεύγουν με αστείες, αν μη τι άλλο μη βάσιμες ή κατά το κοινώς λεγόμενο «ψεύτικες» αιτιολογίες;
Ας τα δούμε με τη σειρά και ο αναγνώστης ας κρίνει ποιες είναι οι αλήθειες και ποια τα ψέματα (αν υπάρχουν) στην υπόθεση «Νέο Κολυμβητήριο Λόφου Αξιωματικών».
Για να διαβάστε όλο το άρθρο κάντε κλικ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.